Over ons

Aangenaam, ik ben Carolien.  Ik voorzie je van overheerlijke maaltijden wanneer jij het wil. 

Altijd leg ik mijn hart en ziel in de gerechten die ik maak, en dat proef je.  Mijn doel is om jou dat heerlijk warm gevoel vanbinnen te geven tijdens het genieten van je favoriete gerecht.

Niet enkel gerechtjes voor jou en je gezin maar ook Catering is een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf.  Heb je hieromtrent vragen of specifieke wensen dan mag je me vast en zeker altijd contacteren.  Ik denk mee in de lijn van je evenementen en feesten en sta je bij met raad en daad.

wat kan je verwachten?

Dessertjes

Overheerlijke dessertjes.  Voor jezelf en je gezin heerlijk samen thuis.  Of op een feest of evenement voor al je genodigden

Speciale Boxen

Heerlijke hapjes tussendoor of voor na het eten.   Tapas, kaasplanken, fruitschotels, een pasta box of een C-food box. Alles is mogelijk, vertel me je ideeën en samen kiezen we de meest smaakvolle ingrediënten.

Soepen

Huisgemaakte soep voor thuis of op het werk?  Bespaar je de droge boterhammen op het werk en geniet van een heerlijke  soep tijdens de werkuren.

Hoofdgerechten

Geen tijd, zin of inspiratie om te koken?  Ik doe het heel graag in jouw plaats.  Tijdsbesparend en overheerlijk, zo heb je meer tijd om te spenderen aan wat jij belangrijk vindt.

verwachtingen
dessert

smaakvol genieten
testimonials

Wij bestellen enorm graag bij Carolien. Het eten is altijd gevarieerd en lekker. Voor die prijs steek ik zelf niet zoiets lekkers in elkaar. Het bespaart mij en mijn man veel tijd waardoor we na het werk meer tijd voor onze kids hebben.

Anna Jacobs
32 jaar, Balen

Zalig om overheerlijke hapjes te bestellen. Geef ik een feestje, dan moet ik zelf niet meer nadenken over welke hapjes ik aan mijn gasten ga voorschotelen. Carolien presenteert altijd topkwaliteit en dat appreciëren we enorm. Ik sta geen uren meer in de keuken terwijl mijn gasten alleen achterblijven in de living. Dit geeft ons meer tijd met elkaar om de dingen te bespreken die we graag doen.

Raf Janssens
42 jaar, Leopoldsburg

Ik ben moeder van 4 kinderen en ik heb een voltijdse job. Dit is altijd hectisch, ze moeten op tijd opstaan, op tijd naar school, ... Je begrijpt me wel. Hierdoor schiet er weinig tijd over om mezelf te voorzien van een deftige gezonde lunch op het werk. Hier komt Carolien in beeld en levert me altijd die heerlijk lunch die ik in gedachten heb. Heerlijk, de tijd zo even stil zetten met een heerlijk vers gezond soepje.

Sarah Mertens
31 jaar, Mol

Onze meest
Populaire bestellingen

Ontbijtmanden

Heerlijke ontbijtmanden, vers gemaakt en aan huis geleverd.

€ 45,00

Varkenshaasje met een jachtsausje

Alomgekend en altijd heel smaakvol een zacht varkenshaasje met krielaardappeltjes en verse boontjes

€ 19,95

Verse appelcake​

Verse appelcake zoals oma hem vroeger bereidde.  Dit neemt je weer mee naar de tijd van toen.

€ 6,30

Pompoen - Tomatensoep

Een heerlijk winters smeuïg soepje.  Boordevol verse groentjes met een vers broodje

€ 11,25